Wat doe je als je je leerlingen niet bij de les houdt? Je constant moet waarschuwen en dat je het gevoel hebt dat er niet naar je geluisterd wordt? Vind je het soms lastig je grenzen te bewaken in de klas? Zou je graag doelgericht en in een prettige sfeer les willen geven en contact met je leerlingen willen maken? Wil je gestructureerd je les geven, zonder dat je de hele les het gevoel hebt "de politieagent" uit te moeten hangen? In de coaching gaan we bekijken en oefenen hoe:

  • je contact maakt
  • je grenzen bewaakt
  • je je les opbouwt
  • je klassengesprekken voert
  • je je leerlingen motiveert
  • wat het effect van jouw gedrag op de leerlingen is

Fotolia 33650194_XSWerkwijze

Ik zal een aantal lessen van jou bijwonen. Na afloop bespreken we de lessen en geef ik je handvatten hoe je je doelen kunt bereiken. Bereid de lessen goed voor. Het is handig als ik van te voren een lesopzet van je krijg met de structuur van je les. Verder bespreken we wat jij lastig vindt en oefenen we samen nieuw gedrag. Ik zal dit ondersteunen met theorie die ik je aanbied in een reader (ook als naslagwerk te gebruiken).We bespreken hoe je het de volgende lessen gaat aanpakken.

We hebben daarover mailcontact (en/of per telefoon en/of skype) en ook via mail geef ik je tips. Na 2 weken komen we weer bij elkaar en zal ik 1 à 2 lessen bijwonen. We bespreken de voortgang en bekijken wat je verder nodig hebt. (Wat gaat al goed? Wat kan nog beter? Welke ondersteuning heb je nog nodig?)


Kosten:
€600,00 per dagdeel excl. reiskosten, inclusief tussentijdse begeleiding en materiaal)

Nog vragen? Neem gerust contact op met Carol Lamers 06-51985888 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.