microfoonCarol is beschikbaar als spreker in zowel Nederland als België voor het geven van presentaties en workshops voor groepen vanaf 20 deelnemers.

Carol deelt tijdens dergelijke bijeenkomsten haar specialisme: Hoe voer je loopbaanleergesprekken met je leerling/student? Hoe geef je activerende, doelgerichte en gedifferentieerde lessen? Wat betekent formatief handelen en wat is daar voor nodig? Hoe houd je de orde in orde in je klas? Hoe zorg je ervoor dat je niet in de redders rol stapt als leerlingen jou om hulp vragen of in de aanklagersrol als leerlingen niet doen wat jij wil? De presentaties zijn interactief en praktijkgericht.

Een voorproefje:

 

Carol staat bekend om het feit dat ze haar ervaring en kennis met enthousiasme en verve weet over te brengen. Of dat nu voor een groep van 25 of 250 deelnemers is en ongeacht of het gaat om een presentatie van 20 minuten of een workshop van 2 uur.

De deelnemers gaan naar huis met nieuwe inspiratie, nieuwe ideeën en concrete tips die ze direct in de praktijk kunnen toepassen.