Introductietraining: NLP-technieken voor motivatie

Leerlingen of studenten zijn soms lastig te motiveren. Ze vinden het vak niet leuk, begrijpen niet waarom ze iets moeten leren, denken dat ze het niet kunnen of hebben eenvoudigweg geen zin.
In de kennismakingstraining NLP technieken voor motivatie krijg je handvatten uit de NLP waarmee je in jouw lessituatie kunt zorgen voor actieve, leergierige leerlingen. Ook leer je hoe je omgaat met leerlingen die nu nog negatief en ineffectief gedrag vertonen.
Voor wie?

Deze training is bedoeld voor iedereen die werkt met groepen leerlingen/studenten en die graag wil weten hoe je de motivatie van mensen om iets te leren, positief kunt beïnvloeden.

Lees meerLees minder

NLPInhoud:

In deze training:

  • maak je kennis met NLP. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren en kun je zien als een set tools & technieken om nog beter met anderen én jezelf te communiceren.
  • leer je de NLP motivatietechnieken kennen en toepassen
  • krijg je inzicht in je eigen waarden en overtuigingen ten aanzien van leren en motivatie

Hoe?

De training is praktisch en ervaringsgericht. De nadruk ligt op toepassen en doen. De theorie die wordt aangeboden, staat in dienst van de praktijk. Je gaat naar huis met handvatten, die je direct in je eigen situatie kunt toepassen.

Kosten:

Voor een groep van maximaal 14 docenten zijn de kosten €1000,00 per dagdeel (totaal dus €3000,00 of €4000,00 inclusief materiaal, exclusief reiskosten).
Locatie op school/locatie van de opdrachtgever. 

Aanmelding:

Aanmelding is op dit moment uitsluitend mogelijk voor voor teams/groepen, tenzij anders vermeld; data in overleg. Het is ook mogelijk met meerdere groepen tegelijk te trainen.