GxGx45gYXL activerende didactiek enh samenwerkend lerenActiverende didactiek en samenwerkend leren

Hoe breng je structuur in je les? Wie is er in jouw les het hardst aan het werk, jij of je leerlingen? Hoe geef je een afwisselende les, waarbij de leerlingen actief aan het leren zijn? Hoe implementeer je 21e eeuwse vaardigheden in je lessen? Dat leer je in de nieuwe training: Activerende didactiek en samenwerkend leren.

Lees meerLees minder

training activerende didactiekWe gaan aan de slag met:

  • Structuur en opbouw van je les
  • Leerlingen bewust maken van hun leergedrag en leerdoelen
  • Activerende werkvormen
  • Samenwerkend leren
  • 21e eeuwse vaardigheden in je lessen
  • 5 manieren om te differentiëren in je les

Werkwijze:
In deze training worden theorie en praktijk afgewisseld, ik ga uit van praktijksituaties van de docenten. De 2e dag is een terugkomdag. Mijn aanpak is vooral praktisch. Morgen kan je het geleerde toepassen in de klas. Deze training kan ook bij jou op school gegeven worden. Wil je lezen wat deelnemers die deze training volgende ervan vonden? Klik dan hier.

Kosten:

Voor een groep van maximaal 14 docenten zijn de kosten €1000,00 per dagdeel (totaal dus €3000,00 of €4000,00 inclusief materiaal, exclusief reiskosten).
Locatie op school/locatie van de opdrachtgever. 

Aanmelding:

Aanmelding is op dit moment uitsluitend mogelijk voor voor teams/groepen, tenzij anders vermeld; data in overleg. Het is ook mogelijk met meerdere groepen tegelijk te trainen.