De workshop ”Hoe coach ik mijn tiener?” is bedoeld voor ouders van scholieren. Deze workshop geef ik regelmatig als ouderavond op scholen. Herkent u dat? Uw tiener zit veel achter de computer games te spelen of te MSN’en met vrienden en vriendinnen. Je probeert als ouder je tiener aan het huiswerk te krijgen, maar jullie krijgen hier al snel discussies over. Soms kan zo’n discussie uitlopen op ruzies, wat de sfeer in huis niet ten goede komt.

Lees meerLees minder

Fotolia 33734591_XSDoel van de ouderavond is ouders handvatten te geven hoe ze een constructief gesprek aan kunnen gaan met hun tiener over motivatie en studievaardigheden. Deze avond is interactief, dat betekent dat we veel oefenen met de hulp van acteurs. Tevens krijg je als ouder inzicht in hoe het puberbrein werkt en dat sommige zaken die voor volwassenen vanzelfsprekend zijn, voor tieners nog heel lastig zijn. We geven de ouders tips, waarmee ze thuis direct aan de slag kunnen.

Hier een voorproefje van zo'n ouderavond:

 

Prijs: De ouderavond duurt meestal anderhalf à 2 uur en kost €750,00 voor een groep ouders. (exclusief reiskosten, inclusief trainer, acteur en materiaal)

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Carol Lamers 06-51985888 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kosten:

Voor een groep van maximaal 14 docenten zijn de kosten €1000,00 per dagdeel (totaal dus €3000,00 of €4000,00 inclusief materiaal, exclusief reiskosten).
Locatie op school/locatie van de opdrachtgever. 

Aanmelding:

Aanmelding is op dit moment uitsluitend mogelijk voor voor teams/groepen, tenzij anders vermeld; data in overleg. Het is ook mogelijk met meerdere groepen tegelijk te trainen.